Live Video
 

Flaviu Sâsâeac: „Suntem în căutarea unei formule cât mai bune pentru a ne ajuta în îndeplinirea obiectivelor. Experiența și aptitudinile lui Stamate ne vor fi de mare folos.”

În ziua în care Iulian Stamate a semnat cu Potaissa Turda, TurdaNews a stat de vorbă cu președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac, pentru a afla care sunt planurile Potaissei pentru această iarnă.

 

În legătură cu transferul lui Stamate, președintele clubului turdean, ne-a declarat: „Pot să spun că e o mare bucurie venirea lui Stamate aici, experiența și aptitudinile lui cred că ne vor fi un real folos pe cele două fronturi pe care ne batem. E un jucător foarte important atât în teren cât și în vestiar. Cred că e un transfer benefic pentru Potaissa cât și, în același timp, pentru jucătorul Stamate care mai are mult de arătat în handbal, iar aici la Turda este cadrul potrivit ca el să demonstreze că mai are mult de zis în acest sport.”

Flaviu Sâsâeac a vorbit și despre transferurile Potaissei din această vară: „În ce privește lotul Potaissei, suntem în căutarea unei formule cât mai bune pentru a ne ajuta în îndeplinirea obiectivelor pe care ni le-am propus; parcursul până în capăt în ambele competiții în care evoluăm. Există posibilitatea să mai fie modificări de lot, atât în ceea ce privește posibilitatea de veniri, cât și de plecări. La Turda trebuie să fie compusă echipa din jucători care joacă și indiferent că încep meciul pe teren sau pe bancă, în momentul în care sunt în joc trebuie să aducă un plus echipei și nu ne permitem să mergem cu minusuri.”

Sfârșitul de an a fost unul cu o coborâre neașteptată, raportat la parcursul precedent. Ultimele trei meciuri au arat o oboseală psihică și probleme de concentrare în momentele importante. Aceste carențe vrem să le corectăm, întărind psihic vestiarul și întărind fizic echipa, cu jucători care se pliază pe ceea ce credem noi despre proiectul Potaissa.” a încheiat Sâsâeac.

Iulian Stamate a avut un mesaj pentru fanii turdeni: „Mă bucur că mă alătur acestui proiect în continua creștere. Sper ca alături de noii mei colegi să aducem cât mai multe satisfacții iubitorilor de handbal din Turda.”


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...