Live Video
 

Minifotbal: Turdenii de la FC Aboliv au ajuns în semifinalele puternicului turneu „Cupa Minerului”

Veste foarte bună pentru minifotbalul din zona Turzii, FC Aboliv s-a calificat în semifinalele puternicului turneu din Baia Mare, Cupa „Minerului”.

 

După ce s-au impus și în ultima partidă din grupă, scor 2-0 (marcatori Cristian Cojocnean și Alexandru Savu), contra celor de la Orient Baia Mare, în sferturile de finală FC Aboliv a reușit să îi elimine pe cei de la ASCO. După finalul timpului regulamentar, scorul era egal, 0-0, astfel încât s-a ajuns la lovituri de departajare. Pentru FC Aboliv au marcat: Cristian Cojocnean, Alex Savu, Olivian Bogdan și Dan Iurișniți, în timp ce portarul Niczuly a parat două șuturi.

Mâine sunt programate semifinalele și finala, FC Aboliv urmând să își afle în această seară adversara din semifinale.

La finalul partidei disputate în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare, Alex Savu, ne-a declarat: „Am intrat în careul de ași la o competiție în care ne batem cu jucători care au state vechi în liga 1. Cred că am realizat o performanță mare, având în vedere că avem în echipa 10 jucători din Turda. Băieții au jucat senzațional, și mâine speram la podium.”

Cupa „Minerul” este unul dintre cele mai puternice turnee de amicale de minifotbal, la acest turneu participând mai mulți jucători din prima ligă de fotbal a României. Turneul se desfășoară pe parcursul a trei zile, în sala „Lascăr Pană” din Baia Mare.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...