Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

SENZAȚIONAL: Atletul turdean Samuel Bucșa (17 ani) medalie de bronz la seniori și medalie de aur la tineret (vârsta până în 22 ani)!

kaufland 650x100 22.12

Atletul turdean Samuel Bucșa a reușit o performanță extraordinară, reușind să câștige medalia de bronz în cadrul Campionatelor Naționale de seniori, la săritura în lungime și locul 1 (medalie de aur, campion național!) la Campionatul Național de tineret, în aceeași probă! De precizat că Samuel Bucșa are doar 17 ani, fiind încă la vârsta junioratului!

 

Performanța tânărului sportiv turdean, antrenat de soții Nadina și Virgil Costache, a fost reușită în condițiile în care Samuel Bucșa a stabilit și un nou record personal în această probă: 7,65 metri!

Campionatele Naționale de seniori și tineret s-au desfășurat în perioada 3-4 februarie 2018 la București. Performanța reușită de Samuel Bucșa este a 6-a în topul mondial, la juniori, fiind de bun augur în perspectiva Campionatului Mondial care va avea loc în vară.

Până atunci, însă, Bucșa va participa săptămâna viitoare la Campionatul balcanic de atletism, care se va disputa la Sofia, unde există toate premisele să facă din nou o figură frumoasă!

”Mulțumim celor care ne ajută și ne susțin pentru pregătirea acestui tânăr, în vederea atingerii acestor performanțe: ASA Cons România SRL Turda (Bogdan Bulgaria și Bogdan Dărăban), Ducfarm SRL (Radu Oprean), Compania de Apă Arieș SA (Bogdan Bobic și Paula Pârlog) și Liceul ”Liviu Rebreanu” (doamna director Candrea)”, a transmis antrenorul Virgil Costache.

Citește și:

2017, un an de excepție pentru atleții turdeni

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...