Scrie un comentariu

Federația Europeană de Handbal (EHF) a stabilit datele de desfășurare a partidelor din sferturile de finală ale Cupei Challenge, dintre Potaissa Turda și FyllingenBergen.

 

Primul meci va avea loc la Turda, sâmbătă (24 martie), începând cu ora 18:00. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Lituania, formată din Gytis Sniurevicius și Andrius Grigalionis. Delegat din partea EHF va fi sârbul Boris Vukasinovic.

Partida decisivă va avea loc în Norvegia, luni (2 aprilie), începând cu ora 17:00. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, formată din Daniel Accoto Martins și Robertp Accoto Martins. Delegat din partea EHF va fi grecul Panagiotis Antonopoulos.

Unul dintre oficialii echipei norvegiene, Anders Gjeitrem, a declarat site-ul oficial al echipei din Bergen: „A fost o tragere la sorți dificilă pentru noi, asta e clar. Românii au jucat finala în sezonul trecut și se luptă în fruntea clasamentului din România. Dar, dacă vrem să ajungem în top, trebuie să trecem de Turda. Va fi foarte interesant să ne măsurăm forțele cu o echipă de top. Având în vedere că în sala din Turda este o atmosferă infernală, e bine că jucăm partida decisivă pe teren propriu.”

În celelalte partide ale „sferturilor” se vor înfrunta: Dynamo Victor – Madeira Andebol, AEK Atena – HC Berchem și SKIF Krasnodar – IBV Vestmannaeyjar.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator