Banner 2 Turda News650

Scrie un comentariu

inot delfinii

În perioada 13-15 aprilie 2018 și 20-22 aprilie 2018 au avut loc Campionatele Regionale de Cadeți și Copii 10-11 ani. Municipiul Turda a fost arondat la Reșita pentru cadeți și la Baia Mare pentru copii, alături de Hunedoara, Oradea, Timișoara, Bistrița, Alba Iulia, Târgu Mureș, Reșita, Satu Mare, Cluj și Baia Mare.

 

De la clubul Delfinii Turda, la cadeți au participat: Sonia David, Adriana Ionescu, Rareș Deac și Mihai Predut. La copii, clubul turdean a fost reprezentat de: Maria Fetiță-Ripea, Bogdana Covaciu, David Blenyesi si Radu Oneț.

„Vă felicit pe toți pentru fiecare evolutie, toti ați progresat! Am muncit împreună… Am muncit mult…. Acum pot să spun BRAVO COPII! Bravo Sonia, Adriana și Rareș pentru progresul înregistrat la toate probele! Bravo Mihai pentru cele 9 secunde scăzute la proba de 200 m liber! Bravo Bogdana și Bravo David, evoluția ta de la proba 200 m liber a fost mai bună cu 11 secunde! Răducu mă înclin în fața ta pentru cele 3 medalii, 1 de aur și 2 de argint chiar dacă tu ești doar legitimat la clubul nostru! BRAVO MARIA, ești vicecampioană regională, ai pus Turda pe harta înotului românesc! Maria a demonstrat că SE POATE, trebuie doar să vrei și să muncești!

Mulțumim tuturor celor care ne sprijină și sunt alături de noi!”, a declarat antrenorul Petric Alexandru Gabriel.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator