marian morar
m install
nello construct

Handbal, Cupa Challenge: Mâine este ziua marii finale. Potaissa Turda aproape de primul trofeu din istorie. Declarațiile de la conferința de presă

zamblau eugen

Potaissa Turda va evolua mâine, începând cu ora 19:00, în sala OAKA din Atena, contra celor de la AEK, în manșa retur a finalei Cupei Challenge. La Cluj Napoca, Potaissa s-a impus fără emoții, scor 33-22.

 

Pentru partida de mâine, antrenorul formației turdene, Horațiu Gal, are la dispoziție tot lotul de jucători, singurul accidentat fiind Răzvan Pavel, cel care va reveni pe teren începând cu sezonul următor.

La conferință de presă dinaintea finalei, antrenorul formației noastre, a declarat: „Doar faptul că AEK a ajuns în finală înseamnă mult. Prin faptul că au eliminat Madeira, au demonstrat că merită să fie aici. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de rezultatul din tur, diferența dintre cele două echipe nu este așa mare. Și noi am avut un dezavantaj așa mare în semifinalele de anul trecut și am reușit să revenim. Dacă AEK pune o diferență de 5-6 în prima repriză, are șanse să revină.”

Antrenorul grecilor, Nikos Grammatikos, a declarat: „Cum am mai spus, Turda a făcut un mare pas spre trofeu. Noi trebuie să jucăm altceva față de ce am jucat la Cluj. Este o mare onoare să jucăm într-o asemenea sală. Suntem pregătiți să jucăm altceva acum. Turda este o echipă care participă într-un campionat foarte puternic, anul trecut au jucat finala în Cupa Challenge, o echipă bună trebuie să arate și constanță în rezultate.”

Jucătorul grecilor, Dionisis Georgiadis: „Noi vrem să câștigăm mâine, chiar dacă va fi la un gol. Trebuie să ne bucurăm de această finală. Este o onoare pentru noi, jucătorii, să jucăm finala.”

La partida de mâine sunt așteptați peste 100 de suporteri români, veniți atât din țară, cât și din Grecia.

Partida de mâine va fi arbitrată de o brigadă din Ungaria, formată din Miklos Andorka și Robert Hucker. Delegat din partea EHF va fi cehul Jiri Konecny, iar reprezentat EHF va fi Xavier O`Callaghan Ferrer.

AEK Atena – Potaissa Turda va fi în direct pe Digisport și Telekom Sport, mâine, începând cu ora 19:00.

TurdaNews va avea doi jurnaliști la Atena, pentru a vă oferi cele mai proaspete informații din tabăra Potaissei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2