Live Video
 

maxiprest mai2018

Fotbal, Liga 4: Victorie la scor obtinuta de CSM Campia Turzii, in deplasarea de la Mintiu-Gherlii!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

csm mintiugherlii

In penultima etapa din deplasare, fotbalistii formatiei CSM Campia Turzii s-au deplasat la Mintiu-Gherlii, acolo unde au jucat cu omologii lor de la formatia Vulturul din localitate. Daca jucatorii antrenati de Valentin Sandru veneau dupa insuccesul din semifinala de cupa de la Bontida, acolo unde au fost invinsi, astfel fiind eliminati din aceasta competitie, multi se asteptau ca CSM-ul sa piarda o noua partida, numai ca jucatorii au strans randurile si s-au mobilizat, reusind sa se impuna la un scor categoric: 7-1 (4-0).

 

Pentru echipa din Campia Turzii, Moldovan .S, Tescar si Oltean au reusit fiecare cate o "dubla", in timp ce Chisu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

Antrenorul CSM-ului a inceput meciul de astazi cu urmatoarea formatie: Ionele - Szasz, Oroian, Camarasan, Moisa, Rusu, Duma, Tescar, Oltean, Chisu, Moldovan.S. Au mai intrat pentru CSM: Sandru si Cioarga.

In etapa viitoare, ultima de pe teren propriu, CSM va juca cu Olimpia Gherla, urmand ca in ultima etapa a editiei 2017-2018 sa se deplaseze pe terenul echipei Ariesul Mihai Viteazu.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...