Scrie un comentariu

csm mintiugherlii

In penultima etapa din deplasare, fotbalistii formatiei CSM Campia Turzii s-au deplasat la Mintiu-Gherlii, acolo unde au jucat cu omologii lor de la formatia Vulturul din localitate. Daca jucatorii antrenati de Valentin Sandru veneau dupa insuccesul din semifinala de cupa de la Bontida, acolo unde au fost invinsi, astfel fiind eliminati din aceasta competitie, multi se asteptau ca CSM-ul sa piarda o noua partida, numai ca jucatorii au strans randurile si s-au mobilizat, reusind sa se impuna la un scor categoric: 7-1 (4-0).

 

Pentru echipa din Campia Turzii, Moldovan .S, Tescar si Oltean au reusit fiecare cate o "dubla", in timp ce Chisu si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor.

Antrenorul CSM-ului a inceput meciul de astazi cu urmatoarea formatie: Ionele - Szasz, Oroian, Camarasan, Moisa, Rusu, Duma, Tescar, Oltean, Chisu, Moldovan.S. Au mai intrat pentru CSM: Sandru si Cioarga.

In etapa viitoare, ultima de pe teren propriu, CSM va juca cu Olimpia Gherla, urmand ca in ultima etapa a editiei 2017-2018 sa se deplaseze pe terenul echipei Ariesul Mihai Viteazu.

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator