m install
petlinii
nello construct

Fotbal, Liga 4: CSM Campia Turzii se impune, in ultima etapa, pe terenul echipei Ariesul Mihai Viteazu! (GALERIE FOTO)

floris

In ultima etapa a returului Ligii a 4-a, fotbalistii de la CSM Campia Turzii au reusit sa castige partida din deplasare de la Mihai Viteazu, in fata formatiei locale Ariesul, cu scorul de 4-3 (1-1), un scor identic cu cel inregistrat in partida din tur de la Campia Turzii, numai ca atunci formatia care s-a impus a fost echipa gazda de astazi, Ariesul Mihai Viteazu.

 

Rezultatul este unul foarte bun reusit de formatia din Campia Turzii, mai ales prin prisma faptului ca in acest retur de campionat, doar Unirea Tritenii de Jos a mai reusit sa se impuna la Mihai Viteazu.

Partida a inceput cum nu se poate mai bine pentru gazde, care in minutul 6 au primit o lovitura de la 11 metri, dupa ce Danciu a fost faultat in careu de portarul Ionele, numai ca acelasi jucator al echipei Ariesul executa si aparatorul buturilor echipei din Campia Turzii isi rascumpara greseala si apara lovitura.

Vine minutul 13 si atacantul CSM-ului, Oltean, reuseste un sut din interiorul careului mare al gazdelor, mingea este deviata de un jucator si intra in poarta, iar formatia din Campia Turzii trece in avantaj.

Dupa primirea golului, formatia gazda este tot mai periculoasa, dar nu reuseste sa marcheze spre disperarea celor prezenti la partida. Totusi, in minutul 35, la o nesincronizare in apararea echipei oaspete, Citcavan ia o minge pe cont propriu, intra in careu, unde il depaseste pe portarul Ionele si aduce egalarea pe tabela de marcaj.

Pana la finalul reprizei nu se mai intampla nimic notabil, iar cele doua formatii intra la cabine la egalitate.

Nici bine nu incepe repriza secunda, ca formatia gazda reuseste sa se desprinda pe tabela de marcaj, dupa ce acelasi Citcavan trece prin apararea CSM-ului ca si prin branza si inscrie, iar spectatorii se asteptau deja la un scor fluviu.

Nu stim ce s-a intamplat cu echipa gazda, care dupa inscrierea celui de-al doile gol nu mai reuseste nimic, iar echipa cea mai periculoasa devine cea din Campia Turzii.

Revirimentul echipei CSM se produce in minutul 56, cand apararea gazdelor greseste flagrant, iar Moldovan fura o minge si o trimite peste portar in poarta goala. Dupa egalare, formatia antrenata de Vali Sandru se arunca tot mai mult spre poarta aparata de Muresan, rateaza cateva ocazii clare, iar in minutul 74 Moldovan reuseste „dubla”, dupa ce inscrie direct din lovitura libera de la circa 20 de metri.

Pe final, in minutul 85, capitanul celor de la CSM, Danut Stefan, primeste o pasa de la Duma, intra in careu, unde il dribleaza si pe portarul Muresan, dupa care trimite balonul in poarta goala, un gol ce consfinteste victoria CSM-ului, in deplasarea de la Mihai Viteazu.

Totusi pana la incheierea partidei, gazdele reduc din diferenta de pe tabela in minutul 89, marcator fiind Danciu, iar partida se incheie cu victoria oaspetilor.

Ariesul Mihai Viteazu –  CSM Campia Turzii   3-4 (1-1)

Marcatori: Citcavan ’35, ’50, Danciu ’89 pt. Ariesul, respectiv Oltean ’13, Moldovan ’56, ’74, Danut Stefan ’85 pt. CSM

Ariesul: Muresan – Gherman, Crisan.N, Buglea (’78 Tarcea), Siecoban, Crisan.C (’73 Rasteiu), Macula, Kiesz (’10 Moldovan,’63 Popescu), Pirtila, Danciu, Citcavan.

Rezrve neutilizate: Miclaus, Fechete, Zbanca.

Antrenor: Lucian Rosu

CSM: Ionele – Nicola, Camarasan, Oroian (’42 Varga), Tomuta, D.Stefan, Duma, Oltean, Ghemes, Moldovan, Dudas.

Rezerve neutilizate: L.Cioarga

Antrenor: Valentin Sandru

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: