m install
petlinii
nello construct

Constantin Olariu: „Vreau ca săptămâna viitoare să definitivăm lotul”

floris

La finalul primei partide amicale din acest sezon (2-0 cu Arieșul Mihai Viteazu), antrenorul formației turdene, Constantin Olariu, a vorbit despre nivelul echipei.

 

„A fost primul meci, am încercat să-mi cunosc jucătorii. Marea majoritate au fost jucători tineri, din 2000 sau 1999, din păcate, pe ceilalți încă nu am putut să îi adunăm. Vreau ca săptămâna viitoare să începem să definitivăm lotul.” a declarat tehnicianul turdean la finalul meciului în exclusivitate pentru TurdaNews.

Olariu a găsit și punctele forte: „Mi-a plăcut că au avut atitudine, chiar dacă am lucrat în zilele astea destul de intens, s-a văzut și puțină oboseală. Important e că ei și-au dorit și am reușit să câștigăm.”

Legat de minusurile formației turdene, Constantin Olariu a declarat: „Este foarte mult de lucru la echipă; din punct de vedere tactic nu stăm cum ar trebui, dar nici nu am avut timpul necesar. A fost un joc de început, aștept să definitivăm lotul și ușor, ușor să ajungem să avem și un joc mai echilibrat.”

Arieșul Turda a câștigat partida amicală cu Arieșul Mihai Viteazu, scor 2-0. Golurile echipei turdene au fost marcate de Vlad Popa (51) și Horațiu Rus (80).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: