m install
petlinii
nello construct

Karateka din Turda, Maria Morar, a cucerit 3 medalii într-o competiție internațională!

floris

Tânăra karateka din Turda, Maria Morar (11 ani), care activează la clubul Politehnica Cluj-Napoca, a cucerit 3 medalii la 9th Czech International Open Karate Championship desfășurat week-end-ului trecut la Praga.

 

Maria Morar a câștigat două medalii de aur la kata și la kumite individual, iar cu echipa a luat o medalie de argint la proba de kata, precizează TurdaInfo.

În luna iunie a acestui an, tânăra sportivă din Turda a mai cucerit 4 medalii la Dundee (Scoția), din care 2 de aur, 1 de argint și 1 de bronz, iar în luna mai, la Slovakian Open, a cucerit alte 2 medalii internaționale, 1 de aur la kata individual și 1 de argint la kata pe echipe.

În anul 2016 ea a fost campioană mondială la kumite individual și pe echipe, în acest an a devenit dublă campioană națională la kumite (individual și cu echipa), iar tot în acest an, mai precis în luna aprilie, a devenit triplă campioană balcanică, după ce a cucerit medaliile de aur la kata individual, kata pe echipe și kumite rotativ.

În aceste zile, tânăra sportivă participă la Cupa României la Karate 2018 WUKF.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: