Mulțumim celor care apreciază eforturile noastre prin care ne asumăm, cu responsabilitate, poziția noastră de principală sursă de informație locală!

Nu este ușor, uneori în spatele informațiilor transmise sunt multe eforturi, investiții, sacrificii sau chiar probleme tehnice pe care trebuie să le rezolvi într-un timp scurt, dar atunci când mulțumirea cititorilor/publicului nostru se întoarce, uităm de toate greutățile!
Sâmbătă, 10 februarie 2018, am fost la Aiud, pentru a transmite meciul de fotbal amical dintre Metalul Aiud și Sticla Arieșul Turda (ora 11.00-13.00). Am transmis LIVE VIDEO pe siteul nostru. Apoi, am fost prezenți la conferința de presă organizată de europarlamentarul Maria Grapini, la Câmpia Turzii (ora 14.00-15.00). Am transmis în direct pe pagina noastră de Facebook. În fine, de la ora 18.00 a urmat transmisiunea în exclusivitate LIVE VIDEO a meciului de handbal masculin, din Cupa Challenge, dintre Potaissa Turda și HC Vise.

Ne bucurăm că ați fost alături de noi și ne bucurăm că am reușit să vă oferim LIVE VIDEO aceste evenimente. Mai ales că, pe lângă aceste transmisiuni cu deplasările de rigoare, echipa redacțională și-a făcut treaba în continuare, siteul TurdaNews fiind actualizat constant în cursul zilei de sâmbătă!

Intrați cel puțin zilnic pe www.TurdaNews.net, ca să citiți informațiile locale importante. Puteți intra și de mai multe ori, că siteul este actualizat constant și tot timpul găsiți noutăți! Din păcate, Facebook a introdus niște filtre care blochează transmiterea actualizărilor paginii noastre către toți urmăritorii sau către toți fanii noștri (circa 32.000!), motiv pentru care vă recomandăm să nu vă bazați pe ”informarea” Facebook, că ne-am actualizat pagina, ci să intrați direct pe siteul www.TurdaNews.net (eventual, vă puteți abona prin pushnotificări/să acceptați transmiterea informațiilor privind actualizarea siteului; deocamdată pe PC/laptop cu Windows sau pe smartphone/tablete cu Android sau Windows).

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!

Gelu FLOREA

Data naşterii: 02.12.1969. Domiciliul: Turda Profesia: jurnalist/investitor media Specializări: jurnalism online, marketing, webdesign. Proiecte: TurdaNews.net, SibiuNews.net, NewsCluj.ro. Afaceri: asociat unic SC Geflo Media SRL.

Read Previous

Băi, ești nebun?! Pușcăriașul este editorialist! Ce țară am ajuns?! :))

Read Next

O constatare interesantă: bugetul Turzii este mai mare decât bugetul Alexandriei, capitala județului lui Dragnea!

Comenteaza