marian morar
m install
nello construct

Arhiepiscopia Clujului îşi extinde programele sociale

zamblau eugen

Cele nouăsprezece programe sociale care se desfăşoară zilnic în Arhiepiscopia Clujului şi-au intensificat activitatea în cursul anului 2007, acordând adapost, hrană, îmbrăcaminte şi educaţie unui număr de 762 de persoane.

Acestea provin din cele două Centre pentru Bătrâni şi Cantine Sociale din Mociu, Turda, Cluj-Napoca şi Gherla, celor 40 de elevi din Şcoala Christiana în curs de recuperare a abandonului şcolar, celor 20 de copii din Gradinita Sociala de pe raza municipiului Turda, precum şi celor 27 de copii cu vârste cuprinse între 12 şi 24 de luni din Centrul de Zi „Acoperamântul Maicii Domnului”, din Cluj-Napoca.

 

Potrivit unui comunicat al Ahiepiscopiei Cluj, un număr de 3.160 de persoane au beneficiat de asistenta medicală şi medicamente gratuite în Policlinica „Sfântul Pantelimon” din Cluj-Napoca, iar 250 au fost beneficiarele Cabinetului Socio-Medical din Bistriţa. Ajutoare băneşti destinate în special unor intervenţii medicale în ţară şi străinătate au fost acordate prin Centrul Eparhial din fondurile Filantropia şi Cutia Milei, ele ridicându-se la suma totală de peste 238.000 lei noi.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2