A ”picat” rețeaua Telekom!

Rețeaua Telekom a ”picat” efectiv de câteva ore, timp în care milioane de clienți au întâmpinat probleme în a da apeluri, a primi apeluri sau a accesa datele mobile. Compania nu a venit cu explicații suplimentare…

”Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali.”, precizează Telekom.

Telekom tocmai desfășoară o amplă campanie de marketing, prin intermediul căreia încearcă să convingă românii că sunt cea mai bună rețea de date mobile (se încarcă rapid streamingul video), iar de circa 2 luni au lansat abonamente de 5 euro, care au incluse convorbiri nelimitate și net 4G nelimitat.

  • UPDATE (16:52) Oficialii Telekom Romania pentru HotNews.ro:„La acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza multi clienti la nivel national. Acestia pot experimenta dificultati in efectuarea apelurilor si a traficului de date mobile. Echipele noastre tehnice lucreaza la remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si ii asiguram pe clientii nostri ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali. Analizam in paralel impactul acestor probleme si vom reveni in cursul zilei de maine cu informatii suplimentare.”
  • UPDATE: ”Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației.”, au spus cei de la Telekom.
  • UPDATE, ora 21.25: ”Vă informăm că serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt în mare parte restabilite. La această oră, toți clienții Telekom au acces la serviciile noastre. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit cei de la Telekom.
  • UPDATE, 6 martie 2018, ora 19.00: „Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a solicitat si  a primit o notificare de la Telekom Romania Mobile Communications cu privire la incidentul cu impact semnificativ care a afectat reteaua operatorului pe parcursul zilei de ieri si asteapta informatii si documente suplimentare pentru a analiza situatia si a aplica eventuale masuri”, a anuntat ANCOM, intr-un comunicat postat pe site-ul sau.

Gelu FLOREA

Data naşterii: 02.12.1969. Domiciliul: Turda Profesia: jurnalist/investitor media Specializări: jurnalism online, marketing, webdesign. Proiecte: TurdaNews.net, SibiuNews.net, NewsCluj.ro. Afaceri: asociat unic SC Geflo Media SRL.

Read Previous

A nins… Hai să ne isterizăm!

Read Next

Tiraje jenante pentru presa tipărită! Broșura Kaufland, cel mai ”important” titlu din print!

Comenteaza