Aştept un răspuns de la Rareş Morar…

30
7.719 vizualizari
Publicitatebanner caribic 012019

Un cititor al TurdaNews ne-a informat că Rareş Morar (deja celebrul preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Câmpia Turzii) ar avea o problemă destul de nasoală. Cică ceva escrocherie, falsuri şi uz de fals… Ar fi dat o filă cec de câteva sute de milioane, fără acoperire.Cică, mai e un pic şi Rareş va ajunge să fie cercetat penal. Asta dacă nu se bagă Marius Bordea (preşedintele PSD Câmpia Turzii), zice cititorul.

Cum e şi firesc, i-am trimis un mail la Rareş, în care l-am rugat să precizeze dacă informaţiile au ceva real în ele sau nu. I-am zis că îi aştept răspunsul până luni (mâine), la ora 12.00, iar în cazul în care nu-şi va preciza oficial poziţia, voi considera că se abţine de la orice comentariu (implicit, că informaţia este „zdrobitoare”).

Iată ce i-am solicitat, printr-un email expediat la ora 17.16:

„Având în vedere că am intrat în posesia unei informaţii jurnalistice, privind faptul că ai fi emis un cec fără acoperire de câteva sute de milioane de lei, escrocând astfel o societate comercială, te rog să precizezi dacă informaţia este reală şi te rog, dacă doreşti, să faci precizările necesare vis-a-vis de această informaţie.
Aştept răspunsul tău până luni, 28 decembrie 2009, ora 12.00, în caz contrar voi considera că te-ai abţinut de la orice comentariu.
Cu mulţumiri, Gelu Florea
jurnalist de investigaţie”

No, acuma nu-mi rămâne decât să aştept… să văd dacă informaţia are un sâmbure de adevăr sau nu.

UPDATE 28.12.2009: Mi-a răspuns Rareş Morar. El susţine că informaţia nu e reală şi că e o invenţie. OK, înseamnă că acel cititor nu ştie ce spune. Redau integral răspunsul lui Rareş Morar, aşa ca să vadă şi Paul Mândruţiu cam ce ton are băiatul…

Domnule „jurnalist de investigare” Gelu Florea,
Se pare că preocuparea dumneavoastră de a mă insulta şi calomnia a devenit obsesie. Modul absolut penibil în care scrieţi articolele despre mine şi apoi le comentaţi („jurnalistul”+”jurnalista”) într-o proporţie de peste 80% mă face să râd, dar în acelaşi timp mă îngrijorează. În luna septembrie v-am mai răspuns unui „demers jurnalistic” pe blog-ul personal. Din păcate, pe lângă faptul că nu aţi fost capabil să întelegeţi cuvântul „subscriu”, constat cu tristeţe că nu mi-aţi urmat recomandarea, de aceea ea rămâne valabilă.

„Pentru “fabulo-spiritul” domnului Gelu Florea îi recomand un studiu aprofundat asupra poveştilor lui Păcală şi înţelegerea faptelor eroului popular. De asemenea vă recomand cu drag o lucrare de psihiatrie a adultului.”

Referitor la „solicitare”. Nu ştiu dacă dumneavoastră aţi emis sau nu vreun cec fără acoperire (recitiţi-vă opera: „privind faptul cas ai fi emis un cec fara acoperire”), dar eu nu am emis niciodată o filă cec. Nu am şi nici nu am deţinut o societate comercială, iar funcţiile pe care le-am avut pe parcursul timpului nu au fost de aşa natură încât să pot emite file cec. Cu alte cuvinte, informaţia este falsă!

Vă recomand de asemenea un ABECEDAR şi o carte de gramatică, pentru că sunteţi un „jurnalist cu experienţă”, iar greşelile pe care le faceţi vă descalifică. (lipsa studiilor în domeniu este foarte vizibilă)

Vă rog ca pe viitor să nu-mi mai umpleţi folderul SPAM al căsuţei personale de e-mail şi nici să nu mă mai deranjaţi în zile de sărbătoare cu termene de genul „28 decembrie 2009, ora 12.00”. Înţeleg disperarea dumneavoastră de a face trafic de pe urma mea, dar vă rog să respectaţi zilele mele libere.
Vă urez Sărbători Fericite!
La Mulţi Ani!
Cu stima,
Rareş Morar

Pentru Rareş Morar: Cred, totuşi, că te puteai limita la a da un răspuns, fără să încerci din nou să mă ataci… dar e problema ta! Şi, spre disperarea ta, nu-mi poţi dicta ce să fac şi ce să nu fac, şi nici nu-mi poţi interzice să pun întrebări personajelor care ţin să se bage în seamă. Pricepi?! Dacă nu-ţi convine traiul într-o ţară liberă, du-te în Congo, băiete! Că parcă aşa te lăudai, cândva…

30 COMENTARII

 1. Buna seara, dl. Gelu Florea!
  In ultima vreme, am tot citit ceea ce ati scris la adresa acestui tanar, Rares Morar. Mi se pare foarte urat din partea dvs ca vreti sa distrugeti un tanar, fara a avea un motiv intemeiat. Va deranjeaza ceva la el? V-a facut ceva? Aveti ceva probleme personale cu el?
  Ca simplu cititor, am putut trage o singura concluzie: vreti sa ii faceti rau! Frumos cadou de sarbatori! V-ati gandit vreodata ca ati putea fi dvs. in locul lui sau copii dvs. si cineva sa vrea sa va faca rau intentionat, in felul in care procedati dvs. acum? Unde e spiritul Craciunului, unde e bunatatea, unde e iertarea? A critica un om, e cel mai simplu lucru, pe care oricine il stie face. La fel cum orice lucru bun pe care il faci ti se intoarce, dar si cel rau.
  Scriati undeva ca ati primit un telefon cu amenintari, parca. Cum de v-ati gandit tocmai la acest tanar ca ar putea fi autorul? Cum de tot acest tanar este ‘vinovat’ pentru toate lucrurile rele pe care le pomeniti aici? Ceva nu suna bine, nu vi se pare? Orice strain, ca mine, ce citeste ce scrieti, isi pune un semn de intrebare. Si un om cu caracter nu da crezare la niste acuzatii postate pe internet si care in mod evident doresc sa faca un rau. Nu am citit nicaieri despre o alta persoana pe care sa o ‘acuzati’. Ceva nu miroase bine aici. Dar, sa fim onesti, cand cineva e sustinut de la spate, isi permite sa faca orice, nu? NU sustin politica, la fel cum nu apartin nici unui partid politic, dar sunt sigur ca in spatele acestor acuzatii sunt alte interese. In plus, nu mi se pare ca acest tanar ar fi vinovat.
  Ma intreb de unde scoateti atatea rautati? Am citit doar reprosuri, cuvinte foarte urate si total neadecvate ale dvs., un domn, cum va pretindeti ca ati fi, la adresa acestui tanar. Nu am gasit nici macar un cuvant urat pe care el sa il fi scris la adresa dvs. De ce continuati sa il acuzati? Observ ca faceti acest lucru din placere.
  Incercati sa reflectati putin.

 2. Nu ştiu cum aţi ajuns la concluziile enunţate, dar… e logica Dvs şi n-o comentez.
  Câteva precizări cred că sunt, totuşi, necesare:
  – Nu vreau să „distrug” un tânăr. Întâmplător (sau nu?!) acest tânăr s-a aflat printre finaliştii unei gale organizate în trecut de mine, pe banii ziarului (150-200 de invitaţi). Însă, în momentul în care se vehiculează o informaţie despre PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI DE TINERET a unui partid politic, cred că trebuie s-o verific, nu?! Ce rău am făcut, întrebându-l?! Ah, probabil, informaţia o fi reală. Şi atunci, care-i vina mea?! Că am aflat-o, în calitate de jurnalist?!
  – Ca „simplu cititor”, nu te cred! Foloseşti şi tu retorica cu „răul intenţionat” care mi s-ar putea face mie sau familiei mele. Cam aşa a procedat şi Rareş Morar.
  – Stimabile, când am primit telefonul AM VORBIT CU PERSOANA respectivă. Să înţeleg că Dvs nu sunteţi de acord cu ceea ce am auzit eu la telefon?! Eraţi cumva la capătul celălalt al telefonului?!
  – Câteva precizări: nu am fost contactat de CIA/Mossad/MI5 etc pentru a-l „termina” pe Rareş Morar. Chiar crezi că e atât de important?! Eu personal îi acord importanţa pe care şi-a dorit-o (la care a sperat), în momentul în care şi-a propus să iasă „în faţă”, inclusiv cu atacuri la adresa mea. Dacă nu aţi citit nicăieri despre o altă persoană pe care să o acuz, înseamnă că nu m-aţi citit. Vă las „pălăcerea” să descoperiţi nenumărate alte nume de personaje despre care am scris…
  – Susţinut de la spate?! Mă jigneşti… Dacă ai impresia că la 40 de ani trebuie să fiu susţinut de la spate pentru a-mi face meseria/treaba/afacerea (ia ce vrei), cred că ai o problemă… Şi cred că nici nu mă cunoşti foarte bine.
  – În spatele acestor acuzaţii sunt „alte interese”?! Care??? Chiar crezi că Rareş Morar e cea mai mare ameninţare pentru cineva?! Şi eu care aveam impresia că numai el credea asta! Acum, fie eşti o raritate, fie eşti chiar Rareş… 🙂
  – Dacă nu ai găsit nici un cuvânt urât scris de el la adresa mea (şi dacă îmi aduc aminte că spuneai că n-am mai scris negativ la adresa altei persoane), atunci înseamnă că eşti departe de a fi imparţial. Foarte departe! Să fim serioşi! Fie nu cunoşti problema, fie te faci că n-o cunoşti…

  În final, aşa ca o concluzie:
  Am să scriu câte zile o să am, fără teama că cineva mă ameninţă. E datoria mea de jurnalist. Şi ori de câte ori voi avea vreo informaţie de genul celei de mai sus, nu voi ezita s-o public. Hai să fim serioşi: dacă Rareş nu era preşedintele unei organizaţii de tineret, poate nici n-ar fi fost băgat în seamă. El şi-a dorit să „iasă în faţă”. El a acuzat presa. El m-a acuzat pe mine. Deci, şti cum spune vorba: „semeni vânt, culegi furtună”. Care-i vina mea? Că îmi fac treaba? Că aflu informaţii compromiţătoare? Că le public? Că nu mă tem de ameninţări? Că nu-mi plac leprele şi jigodiile care-mi ameninţă familia?
  Dacă acestea sunt greşeli, mi le asum…

 3. Cand a scvris Gelu Florea un lucru fara a doveti sau a fi cert?
  Daca aperi un penal inseamna ca esti partas!
  Si nu mai spune”Parerea cititorilor”, ca vad ca toti vad in Rares Morar un mic Dictator.
  Eu am vazut mai multe laude la adresa lui Gelu Florea ca are curajul
  sa lupte cu mafia care ne dicteaza zi de zi si de care depinde viitorul nostru.!
  Da va blastam si eu toata viata mea sa nu aveti sanatate si noroc pana nu se adevereste cat sunteti de perversi!
  Nu vad in Rares Motrar cdecat un retardat!
  Sa isi rezolve problemele penale si dupa asta sa mai vorbiti cainilor turbati, care ne mancati zi de zi painea, si va distrati pe banii nostri. Sa nu aveti hazna de nimic cat o sa traiti pana sunteti oameni, nu cainii

 4. Pa asta Rares Morar daca e fiu de preot, de ce nu afiseaza un comportament adecvat, si sa nu mai spunala toata lumea dupa fiecare cuvant el complecteaza „Eu sunt inteligent”
  Da ce se crede asa dastept! daca era asa nu isi purta mintea la fund.
  Sa accepte ca este deconspirat si sa isi asume responsabilitatile ca si un barbat.
  Daca era scris aiureli pe acest ziar e clar ca nu avea atatia cititori.
  Este si cred ca va fi cel mai citit ziar atata timp cat se demasca toti, fatarnicii care se ascund duppa mariile lor functii politice.
  Asa trebuie jos cu ei!!!

 5. Gelu,eu le-am mai transmis odata celor ca Rares,Stefan&family etc.faptul ca PROSTII nu mor niciodata,numai se shimba.Acum este rindul lor la schimbare.

 6. „Însă, în momentul în care se vehiculează o informaţie despre PREŞEDINTELE ORGANIZAŢIEI DE TINERET a unui partid politic, cred că trebuie s-o verific, nu?!” E afirmatia dumneavoastra si intradevar ar fi trebuit s-o verificati inainte de a publica informatia. Sau scrieti tot ce se speculeaza sau se vehiculeaza? Atunci inclin sa cred ca doriti daca nu dezinformarea opiniei publice…cel putin prezentarea unor informatii confuze si neverificate…ceea ce numai jurnalistic si profesionist nu e…dar e optiunea dumneavoastra ce si cum scrieti, in final.

 7. Pentru Milu:
  Exact asta am făcut: am verificat informaţia! După cum cred că ai observat, pe ziarul online TurdaNews nu a a părut nici un articol referitor la această informaţie! Dar văd că faci aceeaşi confuzie ca şi Rareş, respectiv catalogarea scrierilor de aici drept „articole”. Ţin să te anunţ şi pe tine că acesta este un blog. Care nu conţine articole… Ci opinii, păreri, cugetări, informări personale etc.
  Pentru delon-romania:
  Te rog să foloseşti un limbaj mai civilizat. Nu sunt adeptul catalogării şi jignirii unor persoane, decât în situaţii extreme.
  Pentru lucica:
  Nu sunt proşti. Au doar impresia că sunt „buricul pământului” şi că pot face ceea ce vor ei, uneori sub ameninţarea unor acţiuni care implică forţa. Eu nu critic pentru că ar fi proşti, ci pentru atitudinea şi faptele lor.
  Pentru Cosmin:
  În orice conflict, am o foarte mare răbdare. Nu sunt răzbunător, dar nici nu rămân dator… Cine încearcă să-mi bage pumnul în gură, figurativ sau nu, trebuie să se aştepte că… îl muşc!

 8. stimate redactor/cititor/postac
  in chestiunea de fata, este discutabil doar termenul de a furniza un raspuns – parerea mea, hic.
  un raspuns pt o publicatie saptamanala sau un site care se updateaza cand „vrea muschii” administratorului imi pare rezonabil sa fie „fixat” la cateva zile, mai ales tinand cont si de perioada din an.
  in rest, toate cele bune si fara spume la gura ca nu merita.
  la multi ani fara dusmani!

 9. Pentru obiectiv:
  Termenul nu are cum să fie discutabil… 24 de ore, în condiţiile în care circulă informaţia în ziua de azi, e foarte mult. Drept dovadă: te-a contrazis Rareş, care a dat răspunsul!
  Site-ul se actualizează zilnic, uneori de mai multe ori (frecvenţa medie fiind de 10-13 ştiri pe zi, cu mici excepţii în perioada sărbătorilor, când fluxul de informaţii scade puţin)…
  Am văzut site lansat acum câteva luni, după 2-3 luni de „muncă intensă”, care n-a reuşit să publice decât 5 ştiri în 6 luni! 🙂 Bine, că acolo „administrator” era Rareş, care a crezut că jurnalismul e „floare la ureche” şi şi-a demonstrat… „deşteptăciunea”.
  Nu fac spume la gură… Stai liniştit… De obicei, eu generez la alţii…
  Ah, să nu uit: ai grijă „obiectiv”, că şi tu eşti Gelu Florea! Numai eu postez aici… 🙂
  Sunteţi din acelaşi salon toţi?! 😆

 10. Dupa cum vad domnii in cauza au inceput sa spumege pe gura , se vede ca sunt pe spate. La fel au procedat cu comentariile si cand a fost incidentul cu Stefan Nicolae, lucru care desi era dovedit cu o inregistrare, totusi baietii incercau sa ne inchida ochii pe fata spunand ca defapt nu e asa. Tot la fel spuneau ca acest ziar vorbeste si scrie lucruri nereale, desi ei nu au ideea sau nu si-au pus intrebarea daca cei care citesc acest ziar si cunosc si persoanele din povestioarele scrise, ce parere au despre acestia. Sa lase pe cititori sa judece daca sunt sau nu sunt reale acele lucruri de care se scrie. De altfel cunoscand persoanele in cauza, care nu sunt la prima abatere, si nu ma mira faptul ca in sfarsit li se mai taie din elanul de putere cu care sunt inzestrati doar de cand sunt intr-un partid .
  Oricum noi vedem adevarul caree este real si a fost dovedit!. Chiar nu trebuie sa ne aratati voi ceea ce vreti si ce va convine voua, ca nu o sa reusiti doar cu vorbe care pana acum sau dovedit a fi mincinoase.
  Acest ziar nu cred ca a dezamagit pana acum cititorii , de asta orice informatie este de buna credinta. Insa voi pana acum nu ati afisat alt lucru decat, coruptia, minciuna , vandalism si o lasitate avara .

 11. Eu mai tare cred, ca „Ei” incearca sa faca pe cat posibil sa ascunda fapta penala a lui Rares Morar, in speranta ca poneiul de Bordea il va scoate basma curata!

 12. stimabililor,
  ne este intentia mea de a tine partea cuiva in disputa de fata
  mi-am exprimat doar opinia in ceea ce priveste impunerea unor termene de raspuns. nu contest rapiditatea de a circula a informatiilor, dar sunt oarecum deranjat de faptul ca cineva imi poate „impune”, in numele democratiei, dreptului de informare etc., termene de 24 ore sau 10 minute sau 2 minute 15 secunde s.a.m.d. fara vreo justificare. dar c’est la vie, cred ca am fost gresit inteles.
  in ceea ce priveste „spumele la gura” vroiam sa atrag atentia ca incrancenarea, fie ea la nivel verbal sau atitudinal, sunt doar „dust in the wind”, fara nici un atac la persoana sau fara sa reprezinte o acuza/scuza etc.. era o constatare.
  de aceea ceea ce a urmat era o dorinta sincera: la multi ani fara dusmani (inchipuiti/reali/cum nu doriti/etc.)

 13. Pt. Obiectiv!
  „Adevarul despre noi, se afla in lucrurile pe care le facem.
  Vorbele se pot schimba dar nu si realitatea”

  (referitor la acest slogan, spune totul despre RARES MORAR… ca si despre orice om).

 14. Domnule Florea vreau sa punacest mesaj aici pt. al vedea cititorii. Normal trebuia postat pe blogul lui Zamfir dar nu lasa comentariile mele pt. ca il deranjeaza. Asa ca o sa- transmit acest mesaj mosului rautacios!

  Pentru.**VRAJITORUL DIN OZ ))( ZAMFIR POP)

  Ai sustinut ca nu esti finantat de PSD! Atunci de ce te-ai dus la sedinta cand a venit Soporan si te-ai prezentat ca jurnalis! Deci? Nu le-ai facut nici un favor? Zici ca nu ai nici o legatura cu ei? NU ESTI JURMNALIST SI AI MINTIT IN FATA ATATOR OAMENI!!
  De ce sustii ca mereu esti atacat, ceea ce nu e adevarat!
  Dupa cum vad orice asemanare sau inchipuirea a ta sunt : GELU SI ELENA!! Asa dupa cum mi te-ai adresat in scris mie cu multe vorbe urate, precum ai scris ca sunt Elena ba Gelu. Dar tu ai demonstratie la asa ceva?
  Nu cumva asta si „lucrezi” sa faci sa-i determine sa se eneveze si sa se agate de tine? Dupa cum vad asta urmaresti.
  Se pare ca doar asa faci trafic la tine pe un amarat de blog, ca sa stie lumea de tine, in speranta ca o sa intre de la Florea, la tine pe Blog, sa vada cine e Zanfiru
  Numai ca spre dezamagirea ta oamenii cauta stiri, dezvaluirii lucruri reale, sa vada ce se intampla cu soarta lor in lumea asta. Sigur nu vor sa vada povesti cu Scufita Rosie cum o urmareste lupu. Te-ai gandit la acest lucru?
  Dar ce te astepti sa citeasca lumea pe blogul tau ca pe un ziar? Trebuie sa fi nebun, asta insemnand ca confunzi capra cu varza.
  Sa nu mai vorbim de Florea ca a lucrat la un ziar de Cluj ceea ce nu ai reusit tu si nici un jurnalist din cele doua orase. Asta te deranjeaza probabil ca tu treci din aceasta viata fiinca ca ai o varsta inaintata, si totusi nu ai facut cariera, doar vorbe!
  De povesti sunt satul vreau dovezi, asa cum da Florea pe ziarul lui …si nu Scufita Rosie!
  Daca erai asa bun jurnalist era-i inaintea lui Florea….dar poate o sa il ajungi intr-o alta viata.
  Termina sa mai vorbesti la adresa mea ca si cum as fi de gen feminin…Sau sigur duci lipsa de femei daca le vezi peste tot.
  De altfel pot demonstra ca nu tin cu Florea, ci „vad doar adevarul prin dovezi”
  Eu vad ca tu nu agreezi oameni corecti si adevarul! Oare de ce? De aceea ca spun adevaruri despre amici tai cu care te aliezi pentru a provoca suferinta lui Florea
  Numai ca ala va vede ca sunteti doar niste furnici intr-un musuroi gata- gata sa erupa! Si atunci ce sa faca cu voi? Nu vede rostul…sunteti neinsemnati pt el atat in vorbe cat si in fapte.
  Faptul ca iti spun adevarul te supara tare! Am vazut ca te-ai luat si de mine.
  DAR UITA-TE INAINTE DE A MAI GANDI CU FUNDU CAINELUI TAU CA EU „DEXTON” AM SCRIS COMENTARII CARE NU ERAU PLACUTE PT. FLOREA *VEZI PE SAITUL LUI* DAR EL NU A REACTIONAT ASA CA SI TINE SI NICI NU MA JIGNIT CA TINE, DECI NU POTI SPUNE CA SUNT UN ALIAT AL LUI!! EU SPUN DOAR CEEA CE VA SI OBSERV *UN ADEVAR*.! VEZI „LA COMENTARIILE MELE MOSULE MESCHIN INAINTE DE A DA CU JUDECATA.
  NU ESTI CORECT FATA DE CITITORII DE ASTA VEZI CA INVIDIA TI-A INEGRIT MINTEA TA SCUNDA!!

 15. Precizez ca il con sinsider pe Zamfir un pungas datorita faptului ca a pus numarul lui de cont de la Raifeesein BANK, in scopul de a i se dona banii. DE CE?

  Este nenorocit handicapat? Nu cred ca arv dorii sa aiba boala lui G-eorge adica leucemie limfatica cu care era in pragul mortii de aceea a apelat la sprijinul financiar al cetatenilor! Zamfir ce boala necurata are ? Boala nebuniei?Pt acest lucru asteapta sa i se vare banii in cont?
  Si el sustine ca este corect..nesimtitul si fatarnicul! Poate-i da Domnul boala lui George ca atunci chiar va avea nevoie de mila noastra!
  Si mai spune ca nu e finantat de PSD! Cu acest lucru a demonstrat cat este de disperat si capabil sa faca banii prin orice marsavie meschina.
  Sa inceteze sa mai judece pe altii mosu nebun.
  Domnule Florea nu va mai complicatii cu nebuni ca Zamfir ca numai va stricati sarbatoriile.
  Nu merita osteneala un marsav, meschin si invidios.

 16. Pentru marele „Vânător de recompese” ZAMFIREL STROP” ( de la strop de inteligenta:))

  Logica, ca sa intelegi si tu ca ziarul lui Florea este si va fi cel mai citit ziar!(pe intelesul tau jujulistule de ipocrizii)

  Ca sa vezi ca ziarul este citit! „Iata logica”
  Tu spui jugule ca ziarul acesta lu Florea „a fi un “gunoi”!?? Vezi câte reclame are? Acest lucru arata credibilitatea, eficienta si calitatea. Logic!! NU!???
  Toti vad numai tu nu! Explica, atunci de ce are atatea reclame? Dar de ce nu ai tu?
  Măsoară-ti insultele tale pe blogul tau la adresa tuturor care incearca sa nu admire ca pe un …mare filozof:)) Doresti sa ramai si in istorie!?:)) Dar functia de blogar jujulist te prinde. Vad ca cu orice pret vrei sa ti se acceptede catre cititori, porcariile scrise de tine pe blogul tau ma face sa cred ca tu esti un angajat si de fapt alcineva este stapanul tau si ti-a dat acest post de” papagonist” .E ceea ce te prinde de minune!!:)) No jugu-te nu mai fi asa turbat, ca nu-ti face bine la ţeasta de pe umeri.

 17. Domnule Gelu…mare caracter, un jurnalist flamand dupa subiecte scandaloase, un artist adevarat sunteti „domn`le”
  Cauza > Efect stimable domn, ma abtin de la anumite comentarii sa fiu sigur ca ramane ceea ce scriu. Dar tine-ti minte stimabile ca anumite lucruri nu se uita, si din pacate traim intr-o tara la fel de surprinzatoare ca domnia ta. O sa fiti surprins curand……ce n-ar da omu` sa stie din ce tufis vine sageata
  :))

 18. Vai, vai… Tot asta mi se spune: fi atent, ţi se pregăteşte ceva etc. Rareş & Ştefănuţ se dau de ceasul morţii. Staţi liniştiţi, ştiu ce se pune la cale! Şi, evident, surpriza va fi de partea voastră! Ca de obicei… 🙂
  Eşti prin Cluj, rareşelule?! 🙂

 19. Nu-i mai disperati domnule Florea ca iara-si incep cu amenintarii. Poate acum sa da la maica-ta, ca pana acum vanau copii:))
  Ce chestie! Nu am mai intalnit asa persoane…si astia vor sa ne conduca tara noua …PSD?:))

 20. Mymi draga….nu intra in discutie neanuntata, stim ca esti de aceeasi parte a zidului…aia portocalie.

  Esti om mare nenea Gelu…sa traiti. Vad ca te sti uita dupa ip-uri. Eu nu sunt Rares, ma gandesc ca el sarbatoreste cu familia pe acasa.
  E prima data cand va scriu stimabile…….mult m-am abtinut, am auzit de domnia voastra dinainte sa va faceti blog. Si la fel ca toti paduchii umblatori dupa scandaluri ai dat si dumneata cu ciomagu in cacao….si ai atins o coarda care inca isi pastreaza rezonanta pentru mine, ai si facut asta fara sa-ti pese daca este adevarat ceea ce ai scris.
  Are limite nemarginite rabdarea mea…….dar odata tot vine potopul. Si ascultama, te amenint pe tine copile nu familia…si stii de ce? Pentru ca daca tu vei fi de pomina cel mai mult ei o sa sufere……..ma voi imbata cu sangele celor ca tine.

 21. Eşti disperat rău de tot, stimabile! Nu ai fost la femei demul?! Încearcă o „feciorească”, să te mai răcoreşti un pic…
  Sunt convins că nu vei apuca nicodată să te „îmbeţi cu sângele celor ca mine”… La ce are limite nemărginite răbdarea ta? Răbdarea de cititor?! Ha, ha, ce prost eşti! Tu chiar nu-ţi dai seama că-ţi dai arama pe faţă?! Treci din nou la ameninţări! Atâta poţi, că deştept nu eşti…

 22. Apropo……. nu te mai obosi sa verifici ip-urile mele, am acces wireless oriunde prin Cluj. Mi-am propus sa devin arma secreta a lui Rares….fara ca nici el sa stie asta.
  Si apropo, la munti ani pentru toti cititorii dumneavoastra. Le doresc sa va citeasca tot mereu insa cu gutita inchisa si ochisorii deschisi. Desii, gandindu-ma cine va citeste si din ce orase se trag oamenii astia nu ar trebui sa am asteptarea ca ei sa digere informatia.
  Voi reveni peste cateva zile si cu alte replici, acum insa va doresc o vacanta placuta…sau mai bine nu.

  P.S.(sunt sigur ca o sa citeasca si el) Rares draga….mult curaj. Adesea caderea este un mijloc de a te ridica mai sus, nu-ti face griji pentru nimic. Viitorul tau arata bine si ai oameni care te sustin.

 23. Written by Gelu FLOREA
  Published on 29.12.2009, at 22:23

  Eşti disperat rău de tot, stimabile! Nu ai fost la femei demul?! Încearcă o “feciorească”, să te mai răcoreşti un pic…
  Sunt convins că nu vei apuca nicodată să te “îmbeţi cu sângele celor ca mine”… La ce are limite nemărginite răbdarea ta? Răbdarea de cititor?! Ha, ha, ce prost eşti! Tu chiar nu-ţi dai seama că-ţi dai arama pe faţă?! Treci din nou la ameninţări! Atâta poţi, că deştept nu eşti…

  Am senzatia ca te panicheaza copilul asta stimabile domn. Cu toata stima, stiu ca nu mi se sade sa amenint dar o fac pentru ca nu-mi pasa. O sa ma opresc insa de acum incolo, prea tarziu m-am gandit ca ai putea avea o minte bolnava si din pacate am aruncat suspiciuni asupra acestui baiat. Va mai spun odata domnule, fie ca vreti sa intelegeti fie ca nu. Sunt cine nici nu crezi ca sunt :))
  „Prietenul Lor” acesta va fi numele de pe care voi posta de acum inainte….va spun asta pentru ca vreau neaparat sa ma diferentiati de orisicine….va merita sa memorati anumite replici de`ale mele…..o sa vi le aduc aminte odata cand ne intalnim.

 24. 😆 Eu nu m-am referit la Rareş („copilul ăsta”), când am zis că eşti disperat… Dar văd că tot la el te gândeşti. Bine, măi „Prietenul Lor”… o să ai o mare surpriză! :mrgreen:
  🙄 Apropo, ştiai că pe acces wireless ţi se pot intercepta mesajele pe care le-ai trimis şi tot traficul tău?! Bănuiesc că nu… o să afli curând. Am şi eu prieteni… Unde nici nu te gândeşti! 😎

 25. pacat de oamenii astia care citesc blogul si din ce orase se trag :(( saracii … stau izolati de lume in varf de munte, abia ca stiu sa citeasca ce sa mai si analizeze ce au citit …. multumim „tot eu” si sanatate multa si tie

 26. Sunt Mihai cu „M” mare, si ai grija, cum bei sangele lui Gelu ca iti sta in gat, si e pacat, ca atunci criminalii si penalii vor face vraiste si vor domni in voie.! Daca nu vrei dreptate, o sa o ai oricum indiferent de consecinte. Lupt pana la sange DINTE PT DINTE SI OCI PT OCHI. Ca eu ma golesc pe nasul unui supt ca tine, criminal cu voia lui ! VREI LA RACOARE CRIMINALULE? ATUNCI SA NE PREGATIM DE LUPTA SANGE PT SANGE VOI VARSA> NU UITA! INDIFERENT CINE ESI PT> MINE ESTI UN NIMENI !!! SA-TI INTRE BINE IN CAP. Vezi futu-te cum te faci ca esti Rares ,si el avea gandurile unui criminal in serie. Va trag pe toti, nu incercati, sa miscati ceva daca vreti ca RARES, mort va fi pt mine alinare.

 27. mai oameni buni!ce va apucat?sa vb cu asa cuvinte urate inseamna ca,aveti ceva genetic in sange !pana acuma cred ca ati controlat mostenirea lasata de urmasi vostri ,si hop! uite mafia !sange,amenintari,vb urate,etc.pai nu se poate spune ca santeti normali!nu aveti caracter,si nici cei 7 ani de acasa! e democratie si avem libertatea cuvantului !dar nu se poate sa se scrie asa ceva!am impresia si sant sigur ca ,cine scrie asa ceva nu-i pasa ce impresia lasa pe site!mie mila de asemenea oameni!va doresc sa va tratati!dar fiind ceva genetic,nu cred!

 28. Rares nu te cunosc , si pana azi nici nu am auzit de tine , tot ce am aflat este ca esti Presedintele Partidului Social Democrat – Organizatia Tineret Campia Turzii.Vad aici multe pareri pro si contra dar pentru mine partidul pe care il reprezinta imi zice tot . Reprezinti unul dintre cele mai penibile partide din istoria Romaniei , un partid care se are un trecut , prezent si viitor cu tot cea ce sa intamplat la Timisoara in 89 cand au murit oamenii nevinovati pentru a veni tu aici sa faci pe zmeu, frate ne-am saturat de personaje care sunt promovati pe pile asa ca mai taci cu aerele de vedeta ca sunt in orasul Campia Turzii sau Turda care au ajuns sus pe puterile lor si nu fac atat figuri si nu au atatea aere de vedeta cum le ai tu .Iti zic si iti scriu sa vada toti …. NIMENI IN TARA ASTA NU MA VA OPRI SA ZIC SUS SI TARE CA `PSD` ESTE UN PARTID A MIZERIEI , UN PARTID CARE A DISTRUS VISELE UNEI TARII FRUMOASE … DIN CAUZA PARTIDULUI PE CARE IL REPREZINTI – SI A SISTEMULUI VOSTRU PENIBIL … MARILE VALORII ALE ROMANIEI AU PLECAT SI VOR PLECA IN STRAINATE.

  P.S A da inca un motiv pe care nu te mai pot suferi este ca esti cfr-ist franar intr-un oras UNIVERSITAR NICIODATA NOD DE CALE FERATA ;).

Comenteaza