Culmea tupeului: să ofertezi cu audiența TurdaNews, deși n-ai acest drept!

Când ai impresia că știi multe și nimic nu te mai poate surprinde, iată că apare câte-o chestie care… te dă pe spate! Cineva a făcut ofertă pentru achiziția publică anunțată de CAA (pentru servicii de publicitate în mass media locală), oferind datele de audiență ale… TurdaNews! Serios!

Cei de la Compania de Apă Arieș SA mi-au transmis azi o adresă oficială, în care mi-au comunicat acest lucru, solicitându-mi (bănuiesc că și celuilalt ofertant sau celorlalți, că nu e precizat câți sunt!) să fac dovada că domeniul www.TurdaNews.net este deținut de Geflo Media SRL (societatea mea).

Pe bune acum… Cum să te gândești să ofertezi în Turda, cu datele de audiență ale TurdaNews, în condițiile în care este evident că eu sunt îndreptățit să fac acea ofertă, beneficiind de audiența TurdaNews, site care aparține Geflo Media SRL?!

No, așa ceva… chiar nu mi-am închipuit!

Gelu FLOREA

Data naşterii: 02.12.1969. Domiciliul: Turda Profesia: jurnalist/investitor media Specializări: jurnalism online, marketing, webdesign. Proiecte: TurdaNews.net, SibiuNews.net, NewsCluj.ro. Afaceri: asociat unic SC Geflo Media SRL.

Read Previous

Orange a anunțat noul portofoliu de abonamente! Mai mult net și tarife mai mici!

Read Next

”Păcăleala” cu ”românii care s-au trezit datori la Fisc, fără să știe”! Cine-i vinovat?! Măsura a fost luată în guvernarea lui Dacian Julien Cioloș!

Comenteaza