m install
petlinii
nello construct

Nesimţirea, tupeul şi atitudinile dictatoriale vă caracterizează, domnule Petre Pop!

zamblau eugen
floris

Faptul că Petre Pop, administratorul public al Primăriei Câmpia Turzii, o instituţie publică din care câştigă lunar 6.000 de lei, îşi permite să convoace o conferinţă de presă la care să nu anunţe toate organele de media, e un gest nu numai plin de mârlănie, ci şi un afront la adresa democraţiei şi a principiului presei libere.

Pentru că aşa ceva nu se poate, într-un stat de drept, în care potentaţii zilei nu fac ceea ce vor muşchii lor, tratând preferenţial relaţia cu organele mass media dintr-o comunitate, conform unor criterii pe care nu vreau să le abordez aici.

Petre Pop sau oricare alt lider de partid, poate să nu ne invite la o conferinţă de presă organizată de partid sau la orice alt eveniment de acest gen (cum a fost, de exemplu, balul de Valentine's Day organizat de PNL Câmpia Turzii, la care nu am fost invitaţi în acest an), însă NU PUTEŢI ca, din postura unui slujbaş al administraţiei locale, să convocaţi organele de media la o conferinţă de presă după propriile criterii preferenţiale. Iar asta este valabil şi în cazul instituţiilor publice!

În China, poate, atitudinea dvs şi-ar găsi aplaudaci şi poate aţi fi primit marele merit al statului comunist, însă într-o Românie membră UE, în 2013, astfel de atitudini sunt respinse de orice persoană cu valori democratice.

Puteţi să acordaţi bani mass mediei locale care vă pupă (bineînţeles, cu riscul de a răspunde cândva pentru ilegalităţile comise!), puteţi să organizaţi orgii de partid şi să nu ne chemaţi să vă filmăm dezmăţul profund dezgustător, însă nu puteţi să consideraţi că o instituţie publică este la cheremul preferinţelor dvs, siluind-o mai mult sau mai puţin latent, conform poftelor nesimţite de care văd că daţi dovadă. Asta e valabil şi pentru poziţia dvs publică pe care o ocupaţi!

Vă atrag atenţia că trebuie să vă revizuiţi atitudinea şi să conştientizaţi că, din nefericire pentru dvs, nu suntem în China, ci într-un stat membru al Uniunii Europene! Şi atâta timp cât mai avem pretenţia că ne pretindem un stat democrat, am să lupt pentru ca aceste valori ale democraţiei să existe şi să fie promovate! Dacă, cumva, aţi decretat instituirea statului dictatorial, vă rog să mă anunţaţi şi pe mine!

În parateză fie spus: nu e normal ca în cadrul şedinţelor de partid să discutaţi probleme de genul "cum să facem să lichidăm TurdaNews"

Cu un astfel de comportament deviant, veţi ajunge să fiţi un parazit nedorit pentru destinul localităţii… Nu că deja n-aţi fi…

Reveniţi-vă, până nu e prea târziu! Poate mai aveţi o şansă să deveniţi demn, nu un mic şi insignifiant lider de partid, care şi-a depăşit propriile limite profesionale atât de mult încât şi-a pierdut simţul realităţii…

Notă: M-aş aştepta ca şi alţi colegi din presă, care se pretind a fi jurnalişti, să considere că astfel de atitudini nu sunt normale…

Precizare: Această atitudine este o reacţie în urmă convocării unei conferinţe de presă, de către administratorul public Petre Pop, la care TurdaNews, organul de media local cu cea mai mare audienţă certificată oficial, nu a fost invitat! Şi nu a fost singurul caz, din păcate!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: