Ovidiu Bucur, prins din nou cu ”audiența umflată”! Vezi dovada!

1
5.658 vizualizari
banner caribic 012019

Ovidiu Bucur, cel care conduce siteul Ziar15Minute, cu o audiență nesemnificativă, caută tot timpul metode pentru a-și frauda audiența și pentru a prezenta, astfel, date ireale de audiență, scopul fiind înșelarea unor posibili publicitari, cărora li se prezintă ”zeci de mii de cititori pe lună”.

Am spus-o și o spun, chiar dacă pe unii îi supără: nu o să tolerez niciodată fraudele de acest gen, care denotă un caracter reprobabil! Și o să le atenționez tot timpul, atunci când am și dovezile necesare!

Dar să revenim la subiect…

Pe siteul propriu, Ovidiu Bucur își prezintă audiența, în baza datelor Google Analitycs, înregistrate de T5.ro. Asta după ce a renunțat la serviciile Trafic.ro, unde îl puteam ”dovedi” mult mai ușor că își fraudează audiența, mințind în privința audienței înregistrate. Numai că, între timp, și Google Analitycs s-a mai specializat, iar pe T5 au apărut acum și date care confirmă marea minciună cu audiența Ziar 15 Minute, prezentată de Ovidiu Bucur.

Asta e ceea ce prezintă Ovidiu Bucur pe siteul său:

ziar15-date

Deci, el spune că în luna iunie 2016 a avut 45.203 cititori unici… dar să vedem ce zice Google Analitycs pe siteul T5.ro (click AICI):

ziar15-google

Deci, Google Analitycs spune că doar 25,9% dintre vizitatorii siteului din ultima lună (iunie 2016) au fost din România! Asta înseamnă vreo 11.000 de vizitatori, din toată România! Jenant, de-a dreptul!

Pe bune acum, ce rost are să minți cu nerușinare?! Pe cine păcălești?!

Și ca să pun ”cireașa de pe tort”, vă prezint mai jos o situație, des întâlnită, când minciunelul Ovidiu Bucur nu a apucat (săracu) să-și ”umfle” audiența, la valorile la care speră și el că va deveni un jurnalist. Ceea ce vedeți mai jos este ”audiența” reală a lui Ovidiu Bucur, pe Ziar15Minute, azi la ora 12.46: 70 de cititori.

audienta-ziar15

Comparativ, vă prezint datele care erau afișate în cazul TurdaNews, tot azi, tot de la Google Analitycs și tot prin intermediul T5.ro (ca să nu fie discuții), la o oră mai matinală, respectiv 9.18:

audienta-turdanews

Da, se vede clar: 1446 de vizitatori, cu 3 ore și jumătate înainte! Știți ce înseamnă asta?! O audiență de vreo 20-30 de ori mai mare… Asta ca să știți cam ce minciuni vă ”vinde” Ovidiu Bucur, atunci când vă găsește de fraieri. O paranteză: singurul care i-a spus ”pas”, pe vremea când Ovidiu Bucur apela la metode șantajiste, a fost Cristian Matei, în calitate de director CAA…

Pe această cale îi anunț pe toți că nu voi mai tolera astfel de acțiuni, iar contractele de publicitate (sume) vor deveni publice cât de curând! Iar dacă e cazul, poate vor avea de lucru și organele de anchetă penală, dacă nesimțirea unora va continua și de acum încolo! Cum puteți pretinde sume colosale, de la diverși publicitari, indiferent că e vorba de instituții publice sau societăți comerciale, în condițiile în care nu aveți audiență?! Chiar m-am săturat de mizeria din presa locală și cu regret vă spun că n-o să stau cu mâinile în sân!

 

1 COMENTARIU

Comenteaza