Statistici: Săptămâna trecută, TurdaNews a fost pe cea mai bună poziţie în Trafic.ro!

3
1.625 vizualizari
Publicitatebanner caribic 012019

turdanews-pagerankwww.turdanews.net a urcat 139 de pozitii in Clasamentul General pe saptamana si este acum pe pozitia 503. Cea mai buna pozitie ocupata de www.turdanews.net in ultimul an a fost 503, acesta a fost mesajul transmis de cei de la Trafic.ro, care ne monitorizează audienţa online.

Trebuie precizat că e vorba de un top în care au fost incluse 26.408 site-uri active.

Interesant este că luna aprilie a fost cea mai slabă din acest an, în ceea ce priveşte vizitatorii online, însă săptămâna trecută a fost una foarte bună pentru TurdaNews, care a crescut în timp ce toată categoria „Mass Media” era pe scădere:

„Saptamana trecuta www.turdanews.net a crescut cu 22,98% dupa numarul de vizite, iar categoria Stiri/Massmedia a scazut cu 5,83% dupa numarul de vizite”.

Ah, evident, să nu uit de SibiuNews! Luna trecută am ajuns la 10.404 vizitatori unici, deşi e abia a doua lună de la lansarea din 1 martie 2013. În plus, pagina noastră de Facebook a ziarului din Sibiu a adunat 2.242 fani.

3 COMENTARII

  1. Norocos, n-as putea spune ca sunteti, ci mai degraba cel mai bun!
    Felicitari, si mult, mult succes in continuare, 😉 pentru ca meritati.

  2. Adevarul este ca santeti buni! Oare ce m-as face fara sa va citesc zi de zi? 😯 De obicei imi beau cafeaua citind ziarul turdanews

Comenteaza