marian morar
m install
nello construct

Elevi din 13 județe se vor reuni la Cluj Arena pentru a-și testa abilitățile antreprenoriale

zamblau eugen
floris

Vineri, 19 aprilie, Cluj Arena va găzdui Târgul Național al Firmelor de Exercițiu, un târg organizat de Colegiul de Servicii în Turism Napoca.

„Stadionul Cluj Arena își dovedește, o dată în plus, multifuncționalitatea, găzduind, la finalul acestei săptămâni, un eveniment de amploare în domeniul educațional.

Astfel, vineri, 19 aprilie a.c., Colegiul de Servicii în Turism Napoca va organiza la arena din inima Transilvaniei cea de-a IX-a ediție a Târgului Național al Firmelor de Exercițiu competiție dedicată unităților de învățământ cu profil economic sau servicii.

La eveniment sunt așteptați cca. 360 de elevi și 40 de cadre didactice de la 20 de Colegii Economice sau Licee Tehnologice din țară. Cursanții vor amenaja standuri de prezentare a produselor oferite de firmele de exercițiu și își vor exersa abilitățile de lucru în echipă și negociere, fiind jurizați de o comisie formată din cadre didactice universitare. La finalul competiției, firmele care vor acumula cele mai multe puncte vor fi premiate.

Pe lângă destinația sportivă, Cluj Arena a devenit și cadrul ideal pentru organizarea unor evenimente din diverse domenii, precum cultural, educațional, medical etc., infrastructura de care dispune crescând atractivitatea acesteia.” au transmis reprezentanții CJ Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: