marian morar
m install
nello construct

Transfer de autoritate între detașamentele de apărare antiaeriană din Polonia. Gheparzii Transilvani se întorc acasă!

zamblau eugen

Militarii Detașamentului de Apărare Antieriană Rotația a XIV-a – „Gheparzii Transilvani” au predat misiunea în cadrul Grupului de Luptă NATO, colegilor din Detașamentul de Apărare Antieriană Rotația a XV-a – „Sky Guardians”.

În cadrul unei ceremonii militare organizată în baza militară din Polonia s-a realizat tranferul de autoritate între cele două contingente românești. Printre oficialitățile prezente la acest eveniment s-au numărat Excelența sa Cosmin Onisii – Ambasadorul României în Republica Polonă și colonelul Alin Done – atașatul militar al României în Republica Polonă.

„Gheparzii Transilvani” au desfășurat, pe parcursul celor șase luni, o serie de activități de instruire în comun cu militari americani, britanici, croați și polonezi. Aceștia au reprezentat România în cadrul Grupului de Luptă NATO cu scopul îndeplinirii misiunii de asigurare a prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței.

Detașamentul de Apărare Antieriană „Sky Guardians” a preluat misiunea, urmând ca, în următoarele șase luni, să execute activități de instruire în cadrul Grupului de Luptă NATO.

„Felicitări, „Gheparzilor Transilvani” pentru profesionalismul de care ați dat dovadă pe parcursul celor șase luni!

Mult succes, „Sky Guardians” în îndeplinirea misiunii la cel mai înalt nivel al standardelor!” transmite Divizia 4 Infanterie Gemina.

Cu alte cuvinte Gheparzii Transilvani se întorc acasă!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2