m install
petlinii
nello construct

Ciprian Rigman (Alianța Dreapta Unită): Turdenii merită respect!

floris

Așa cum cu o floare nu se face primăvară, turdenii înțeleg că un spectacol pe mulți bani publici organizat de primărie nu schimbă cu nimic Turda. Rămânem în continuare cu gropile din asfalt, lucrările de mântuială 🚧 , problemele de trafic, costuri uriașe cu apa potabilă și parcarea de reședință, cu praful și mizeria.

Problemele din Turda sunt cronice. Ele nu pot fi rezolvate prin muncă la frecvență redusă, din patru în patru ani 🆘. E nevoie de un primar gospodar, cu viziune, corectitudine și care cu muncă, cu multă muncă, zi de zi, să se ocupe prioritar de problemele reale ale Turzii și Turdenilor.

☝🏻Angajamentul meu este de a readuce respectul față de turdeni și banul public în primărie, de a nu precupeți niciun efort pentru a repune Turda pe o direcție corectă de dezvoltare și modernizare. Turda poate și trebuie să renască!

Le mulțumesc tuturor Turdenilor care mi-au acordat ieri fie chiar și câteva minute din timpul lor. Le mulțumesc pentru că dincolo de dificultățile și nemulțumirile expuse despre starea de azi a Turzii, mi-au confirmat încrederea lor că schimbarea 🗳️ va veni pe 9 iunie. Pentru Turda și pentru noi toți 🤝🏻!

Ciprian Rigman – candidat Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD) la funcția de primar

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: