Live Video
 

Trimite o ştire!

Trimite o ştire!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Ai o ştire care crezi că merită să o afle şi alţii? Ai fost martorul unui eveniment important ce merită prezentat şi altora? Doreşti să ne semnalezi probleme grave din societate, nedreptăți efectuate de autorităţi sau diverse alte probleme care crezi că merită atenţia autorităţilor sau a altor cititori? Ai fotografiat sau filmat un lucru inedit şi interesant? Vrei să-ţi demonstrezi calităţile de viitor jurnalist? Sau pur şi simplu vrei să trimiţi o ştire care să apară pe TurdaNews?

Trimite materialele tale (foto, video) la adresa de e-mail: redactia@turdanews.net, iar cele mai bune ştiri vor fi publicate!

Atenţie: Avem nevoie de numele şi prenumele tău, adresa de email, precum şi numărul de telefon la care te putem contacta. Asta dacă vrei să fi tu semnatarul articolului.

Dacă te interesează, acum ai şansa să ajungi reporter/fotoreporter colaborator al celui mai citit şi influent ziar online din zona Turda - Câmpia Turzii! Numele tău poate apare alături de cel al celor mai buni jurnalişti din zonă. Cei mai buni vor avea şansa să intre în procesul de selecţie al viitorilor jurnalişti de la TurdaNews sau vor avea posibilitatea să aibă o sursă suplimentară de venit.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...