marian morar
m install
nello construct

Operații oculare, în premieră la Turda, odată cu inaugurarea Clinicii Opticline – Turda

zamblau eugen
floris

A fost inaugurată Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline din Turda. Medicul chirurg oftalmolog Teodor Holhoș, alături de o echipă de medici extinsă, va realiza în premieră la Turda, operații oculare și investigații de specialitate. Clinica Opticline oferă soluții chirurgicale minim invazive celor care suferă de cataractă, miopie, hipermetropie, dezlipire de retină, glaucom și alte afecțiuni oculare. 

 

De curând a fost inaugurată Opticiline Turda, Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline din Turda, în urma unei investiții de peste 100.000 euro, cea de-a treia după clinicile din Alba Iulia și Deva. Medicul chirurg oftalmolog dr. Holhoș Teodor, împreună cu o echipă de medici din Cluj și Mureș, va realiza operații și investigații de specialitate de ultimă generație, în premieră pentru Turda.

Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe. Printre acestea se numără laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii.

Cei care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, sau cei care doresc să scape de ochelari, pot apela la intervențiile chirurgicale de specialitate oferite de clinica Opticline – operații de cataractă, operații Laser Excimer sau operații de retină. Lista completă de investigații și proceduri poate fi consultată pe www.opticline.ro.

”Ne bucurăm că am reușit să deschidem această clinică Opticline în Turda. Ne-am dorit să putem oferi serviciile noastre unui număr cât mai mare de pacienți. La Alba Iulia am realizat în ultimii 3 ani câteva mii de operații, și suntem fericiți că am putut ajuta atâția oameni să vadă mai bine sau chiar să le redăm vederea celor care erau cu afecțiuni avansate. Feedback-ul pozitiv primit de la pacienții noștri ne–a determinat să ne depășim în fiecare zi, și să fim mândri de ce am realizat până acum”, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Clinica Opticline Turda oferă și servicii de optică medicală, precum și o gamă largă de rame și lentile de cea mai bună calitate, alături de consultații de specialitate pentru alegerea ochelarilor.

____________________________________________________________________________

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Clinica Opticline Alba Iulia s-a deschis în anul 2013, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 25.000 pacienți, în decurs de doar 3 ani și jumătate, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi, atingând și un record de 60 operații într-o singură zi. Opticline deține 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Deva și Turda, și 5 cabinete de optică, în Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Abrud și Cugir.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: