Scrie un comentariu

În centrul Câmpiei Turzii, vis-a-vis de parcarea Primăriei, o afacere 100% românească, de familie, și-a deschis porțile pentru cei care au nevoie de servicii de tâmplărie din PVC și aluminiu, rulouri exterioare din aluminiu, balustrade, sticlă imprimată și/sau securizată. În ceea ce privește sticla imprimată, este ultimul trend în materie de amenajări interioare, în special pentru bucătărie, aceasta înlocuind  faianța clasică, fiind la fel de rezistentă și durabilă.

 

New Design& Setting SRL are peste 11 ani de experiență în domeniu, remarcându-se prin profesionalismul angajaților, tehnologia de ultimă generație și nu în ultimul rând prin dedicarea totală a antreprenorului, dl. Petuhov, omniprezent în toate activitățile pe care le desfășoară.

Pe lângă punctul de lucru de la Câmpia Turzii, mai există altele două care se bucură de un număr foarte mare de clienți satisfăcuți de serviciile prestate.

Prețurile încep de la 80-100 de lei și în funcție de nevoile clienților, ele pot ajunge până la zona de lux, exclusivistă.

Showroom-ul îl găsiți în centrul municipiului Câmpia Turzii, pe strada Mihai Vitezul nr. 1, vis-a-vis de parcarea Primăriei, mai exact pe colț, la parterul blocului.

zmt 2018 program

program zmct 2018

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator