marian morar
m install
nello construct

Algoritmul Facebook s-a schimbat și ai devenit ”invizibil”?! Noi avem soluția!

zamblau eugen

Din ianuarie 2018 algoritmul Facebook s-a schimbat radical. Principalul efect al acestei schimbări este ca paginile instituțiilor, organizațiilor și persoanelor publice devin aproape invizibile pe Facebook și postările acestora ajung la extrem de puține persoane. Cum putem să adresăm această problemă?

Răspunsul este, cu ajutorul unui Messenger ChatBot!

Ce este acela un ChatBot?

Este simplu de ințeles. Practic, ChatBot-ul este un software care folosește inteligența artificială pentru a comunica cu utilizatorii. Un lucru important de menționat este că Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook dorește ca organizatiile să utilizeze Messenger ChatBot ca principal canal de comunicare cu utilizatorii Facebook.

De ce Facebook Messenger?

Din anul 2015 numărul de oameni care folosesc aplicații de mesagerie a depășit numărul de oameni care folosesc aplicații social media. Să fim mai preciși, există un miliard de utilizatori activi pe lună pe Facebook Messenger. În plus, rata de deschidere a email-urilor tradiționale a scăzut sub 20%, în timp ce rata de deschidere a mesajelor pe Facebook Messenger a trecut de 85%.

Un alt studiu international indica faptul ca 53% din utilizatorii de Facebook care trimit mesaje organizatiilor comerciale spun ca sunt mult mai inclinati sa cumpere de la o companie de la care primesc un raspuns pe Facebook Messenger. Mai mult, 56% din utilizatorii de Facebook sustin ca prefera sa trimita mesaje organizatiilor decat sa le contacteze telefonic.

Digital Help ajuta organizatiile sa comunice online mai disciplinat cu ajutorul solutiilor ChatBot. Noi operam atat in sectorul public cat si in cel privat, iar unul din proiectele cu cea mai mare rezonanta la nivel judetean este implementarea unui ChatBot pentru Biblioteca Centrala Universitara “Lucian Blaga”. Ultimele noastre proiecte din sectorul privat au fost executate in urmatoarele zone: agentii imobiliare, dezvoltatori imobiliari, restaurante, consultanta de fonduri europene, turism, educatie si sanatate.

Digital Help a fost fondata de doi tineri antreprenori, Dragos Gal si Catalin Capusan. Dragos a studiat business, marketing si sociologie in Danemarca, Belgia si Marea Britanie, unde a si activat in zona corporate. Catalin e absolvent de business management, a evoluat si el in interiorul companiilor internationale si a fondat mai multe afaceri pana a ajuns in acest punct. Ei indemna cu tarie toate institutiile si business-urile sa adopte aceasta noua forma de comunicare online extreme de eficienta.

Contact: 0743 126 646

office@digital-help.eu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2