Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

"Surgent Medical Center", o moderna clinica medicala deschisa la Campia Turzii! (GALERIE FOTO)

kaufland 650x100 22.12

modulo 550

terran 650

surgent medical 01

O moderna clinica privata, "Surgent Medical Center", s-a deschis in Campia Turzii, intr-o locatie noua care corespunde celor mai inalte standarde medicale. Centrul medical se situeaza pe strada Andrei Muresanu nr. 15, este deschis luni-vineri intre orele 10-20 si sambata intre orele 9-14 si pune la dispozitia locuitorilor din municipiul Campia Turzii si din imprejurimi, sapte specialitati medicale, la cele mai inalte standarde, printre care stomatologie, ginecologie, pediatrie, urologie, dermatologie, reumatologie si nutritie.

 

Echipa medicala este formata din medici pasionati, dornici sa isi ajute pacientii, iar serviciile medicale sunt posibile si datorita aparaturii moderne de ultima generatie (imagistica, ecografie 4D, radiologie dentara), cu care este dotat centrul medical.

"Clinica Surgent Medical Center este o clinica dedicata excelentei, muncii in echipa, dezvoltarii personale si onestitatii. Ne straduim sa atingem excelenta in ceea ce facem pentru a va oferi o atmosfera sanatoasa, dar mai important, va suntem dedicati voua, pacientilor nostrii. Ne asiguram ca veti beneficia de o ingrijire de calitate superioara pe care o meritati, utilizam aparatura de ultima generatie, iar echipa medicala va asigura ca diagnosticul si planul dumneavoastra de tratament va fi unul corect.

In cadrul cabinetului de stomatologie efectuam diverse sisteme de implanturi dentare, precum si tratamente chirurgicale complete, de la cele mai simple la unele de o complexitate inalta, asupra tesuturilor moi si osoase, acestea fiind realizate de catre mine, in mod curent sub anestezie loco-regionala", ne-a declarat Dr. Surgent Oana, medic dentist, specialist chirurgie dento-alveolara.

Programarile se pot face in incinta clinicii sau la numarul de telefon 0770.282.682.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 23 mai, ora 17.30:

Fotbal, Cupa României. Alvio Cuzdrioara - Sticla Arieșul Turda.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...