Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Salina Turda un punct de reper în cadrul raliului mașinilor retro (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

Mașinile retro s-au întors la Turda după ce au făcut un popas și de zilele municipiului la Salina Turda, ocazie cu care au fost admirate de câteva sute de persoane aflate în vizită la obiectivul turistic.

 

Salina Turda a fost vineri, 1 septembrie, punctul intermediar al etapei a II-a a Raliului de Regularitate Carpați Retro, organizat de Retromobil Club România.

Manifestarea are loc pe parcursul a trei zile, primele două dedicate raliului propriu-zis, cea de-a treia fiind exclusiv culturală.

În prima zi mașinile retro au ajuns la Turda, unde s-a dat startul competiției pe o lungime de aproximativ 120 km. Cu această ocazie în concurs s-au înscris peste 60 de mașini produse între 1951 și 1987.

Pentru duminică, 3 septembrie 2017, organizatorii pun la cale un tur ghidat prin centrul vechi al municipiului Cluj-Napoca, ocazie cu care vor afla informații inedite despre istoria minunatei cetăți transilvane.

Turul ghidat va fi susținut prin bunăvoința membrilor Asociației Vechiul Cluj, printre ai cărei parteneri oficiali se află și RCR.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...