Live Video
 

Program de vizitare a Salinei Turda în perioada sărbătorilor de iarnă

modulo 550

terran 650

Programul de vizitare în perioada Sărbătorilor de iarnă, va fi zilnic de la ora 9:00 la 17:00, cu ultima intrare la ora 16:00.

 

Excepție fac zilele de de 25.12.2017 și 01.01.2018 când Salina Turda va fi închisă.

Reamintim cu această ocazie că din data de 4 decembrie 2017, turiștii nu mai au acces în Salina Turda prin vechea intrare de pe strada Salinelor, deoarece această zonă a intrat într-un amplu proces de modernizare. În schimb accesul vizitatorilor se face prin intrarea nouă din zona Băilor Sărate.

”Comoara din adâncuri”, respectiv Salina Turda, vrea să-și dubleze capacitatea de vizitare, prin introducerea în circuitul turistic al Minei Iosif. În prezent, conducerea societății întocmește documentația necesară pentru accesarea fondurilor europene în acest sens. Anul trecut, Salina Turda a fost cel mai vizitat obiectiv turistic din România, cu circa 620.000 de vizitatori.

În cifre, 35% dintre turiștii care au vizitat Salina Turda au fost străini. Amintim că în 2016, au fost mai multe apariții în presa internațională în care Transilvania este recomandată ca una dintre cele mai atractive zone de vizitat ale lumii, Salina Turda fiind capul de afiș în acest sens.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...