Live Video
 

maxiprest mai2018

National Geographic Travel recomandă Salina Turda!

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

„Călătoriţi adânc în subteran, într-o fostă mină de sare din Transilvania, România, ca să găsiţi acest bizar şi futuristic parc de distracţii”, îi îndeamnă cei de la National Geographic Travel pe fanii paginii de Facebook ai canalului, conform Actual de Cluj.

 

Recomandarea e însoţită de imagini din fosta mină şi de câteva informaţii despre ceea ce pot găsi aici turiştii. Poţi coborî 120 de metri într-o „lume subterană”, în Transilvania. Renovat în 2008, spaţiul „futurist” e mai mult decât un muzeu, spun reprezentanţii National Geographic.

”Dincolo de glumele cu vampiri şi „pericolele” din Transilvania, mulţi dintre comentatori spun că au vizitat România şi Salina Turda şi îi îndeamnă şi pe alţii să facă această excursie. Unii precizează că Salina Turda e mai mult decât un parc de distracţii ori un obiectiv turistic, fiind şi o destinaţie pentru pacienţi care suferă de boli respiratorii.”, precizează sursa citată.

Salina Turda este cel mai vizitat obiectiv turistic din România, anul trecut peste 600.000 de turiști intrând în adâncurile spectaculoase ale obiectivului deținut de administrația locală și administrat de SC Salina Turda SA, care este o societate 100% a administrației locale.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...