Scrie un comentariu

expo salinaturda

Primăria Municipiului Turda și Salina Turda, în parteneriat cu PhotoRomânia oranizeazăo expoziție de fotografie pentru implementarea programului ″De ce nu? – program de expunere și promovare a artei fotografice în spații neconvenționale″. 

 

Expoziția de fotografie a lui Andrei Budescu dezvăluie un teritoriu mai puțin mediatizat. Lhasa, capitala Regiunii autonome Tibet, este un oraș foarte contrastant. De la magazine de bijuterii la temple sacre, Lhasa se prezintă ca un centru în care capitalismul și misticismul par a fi condensate forțat. Imaginile aduc spre vizualizare o călatorie de la Beijing la Lhasa cu trenul, un parcurs al orașului vechi cât și peisajul arid și înalt al Tibetului. Fotografiile sunt realizate pe film fotografic alb negru Ilford HP5 care datorită unor aventuri tehnice etalează mici accidente grafice ce completează spațiul vizual într-un mod neconvențional. 

Expoziția poate fi vizionată zilnic, între orele 9 – 17 în una din cele mai frumoase locații subterane din lume – Mina Rudolf, Salina Turda!

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date