marian morar
m install
nello construct

Salina Turda a primit aprecieri de la Târgul de Turism din Peninsula Iberică

zamblau eugen

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică (CNIPT), continuă acțiunile de promovare a județului pe plan internațional prin prezența, în perioada 23-27 ianuarie a.c., la Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid.

 

Târgul din capitala Spaniei este unul dintre cele mai importante evenimente business to business de la nivel mondial, reunind cei mai mulți vizitatori din lume.

Salina Turda, cel mai vizitat obiectiv turistic al zonei, care a atras peste 690.000 de turiști în municipiul Turda, pe parcursul anului 2018, a avut un stand special amenajat la Madrid, vizitat de zeci de persoane curioase să acumuleze cunoștințe și informații despre salină.

Târgul de Turism Internațional FITUR de la Madrid și-a deschis pentru prima dată porțile în 1980 și este considerat cel mai mare târg din perspectiva numărului de vizitatori care îi trec pragul.

Salina Turda a mai fost prezentă și în anii precedenți la târgul de la Madrid, județul Cluj fiind promovat prin activități culturale și de divertisment precum: UNTOLD Festival, Electric Castle, Jazz in the park, TIFF, Comedy Cluj, TIMAF, Zilele municipiului Cluj-Napoca, Zilele culturii maghiare și nu numai.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2