marian morar
m install
nello construct

Trupa Holograf, vizită la Salina Turda, între concerte!

zamblau eugen

Cunoscuta trupă Holograf, care se află într-un turneu național în mai multe orașe mari din țară, a făcut azi o vizită la Salina Turda. Membrii trupei conduse de Dan Bittman au fost dornici să vadă ”cel mai frumos loc subteran” de pe Pământ.

Ei au susținut aseară un concert la Cluj-Napoca, venind de la Oradea (unde au concertat sâmbătă), iar în această seară Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu au urcat pe scenă la Deva.

”In cadrul programului “sa ne cunoastem tara cu turneul” am vizitat Salina Turda. Pozele n-au iesit fantastic, dar va spunem pe cuvant ca trebuie sa mergeti s-o vedeti daca n-ati facut-o deja. Spectaculos loc!”, a postat Dan Bittman pe Facebook.

Conform Wikipedia, Holograf este o formație românească de muzică rock înființată la București în perioada 1977–1978, de muzicianul Mihai Pocorschi. Holograf este printre cele mai de succes trupe din România, fiecare dintre albumele lor conținând câteva cântece care au ajuns hit-uri în România. Formația este în continuare foarte activă și realizează turnee lungi, cu concerte foarte bine primite de public.

În anii 1990 trupa și-a schimbat stilul într-un rock modern.

Printre cele mai cunoscute cântece realizate de Holograf sunt „Umbre pe cer”, „Singur pe drum”, „Ochii tăi”, „Banii vorbesc”, „Dincolo de nori”, „Ți-am dat un inel”, „Undeva departe”, „Să nu-mi iei niciodată dragostea”, „Vine o zi…”, „Viața are gust”, „Dragostea mea”, „Cât de departe”.

În ciuda unor zvonuri care afirmau că Holograf s-ar fi despărțit în 2015, conform propriului lor site web, formația a concertat în Piatra Neamț în 12 mai 2015, la Sala Polivalentă. Dan Bittman își urmează în continuare cariera solo, cu noi piese, una dintre ele fiind „Și îngerii au demonii lor”, dar asta nu are nimic de-a face cu activitatea în cadrul grupului din care face parte începând cu anul 1985.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2