Live Video
 

maxiprest mai2018

"Vocea cetățenilor", un proiect nou marca TurdaNews! Vezi care a fost subiectul zilei! (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Din dorinţa de a ne implica cât mai mult în comunitatea în care activăm, am demarat astăzi un proiect nou, intitulat "Vocea cetățenilor".

Acest proiect îşi propune să identifice principalele probleme cu care se confruntă cetăţenii municipiilor Câmpia Turzii şi Turda. În fiecare săptămână, reporterii TurdaNews vor fi pe teren, unde vor sta de vorbă cu oamenii care doresc să se implice în identificarea şi soluţionarea anumitor probleme de ordin administrativ, social sau moral. 

În acest fel, atât administraţiile locale cât şi cetăţenii, îşi vor putea exprima opinia în mod liber şi public, TurdaNews ocupându-se în acelaşi timp de crearea acelor mijloace de comunicare obiective care să menţină o relaţie cetăţean-administraţie cât mai eficientă. 

Primul reportaj video din cadrul acestui proiect a avut ca temă centrală opinia cetăţenilor cu privire la noile sensuri unice implementate în zona centrală a Municipiului Câmpia Turzii. Feedback-ul celor intervievaţi a fost unul pozitiv, cei mai mulţi dintr ei declarând că sunt mulţumiţi de decizia administraţiei locale. Unul dintre cele mai vehiculate puncte de vedere a fost acela că odată cu implementarea noilor sensuri unice, traficul a fost fluidizat, rezolvându-se în acelaşi timp şi problema parcărilor. 

TurdaNews felicită cetăţenii care au ales să se implice în realizarea materialului video! 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...